Japonci kúpili slovenských pneumatikárov. Sú ich najväčším výrobcom na svete

Spoločnosť Bridgestone sa stala jediným majiteľom slovenského predajcu pneumatík A.R.S. spol. s r. o. Ten je na Slovensku zastúpený jedným výrobným závodom pre výrobu protektorov a siedmimi servisnými prevádzkami.

27.11.2020 13:08
Z-Tyre, pneumatiky
Najdrahšie pneumatiky sú zdobené zlaom a diamantmi.
debata

Ako ďalej informujú spoločnosti, začiatok strategického partnerstva sa datuje od roku 2015, kedy Bridgestone získal väčšinový podiel a A.R.S. sa stala súčasťou jej maloobchodnej siete. A.R.S. rozšírila tiež sieť značky protektorov Bandag, ktorá je rovnako súčasťou Bridgestone.

„Som presvedčený, že naše pokrytie trhu, skúsenosti a úsilie o spokojnosť zákazníkov i zamestnancov nám v spojení s využívaním potenciálu oboch strán umožní posilniť našu organizáciu pri súčasnom zachovaní multibrandového portfólia ponúkaných produktov,“ uviedol konateľ A.R.S. Dušan Gajdoš.

Ako doplnil viceprezident spoločnosti Bridgestone EMIA zodpovedný za maloobchod Christophe de Valroger, upevnenie partnerstva s popredným lokálnym predajcom im umožní dlhodobo rozvíjať prítomnosť na miestnom trhu s pneumatikami.

Bridgestone Corporation je dodávateľom riešení v oblasti udržateľnej mobility. Okrem pneumatík ponúka tiež priebežne rozširované portfólio riešení pre pneumatiky a mobilitu. Svoje produkty a služby poskytuje zákazníkom prostredníctvom obchodnej siete s tisíckami prevádzok. Od roku 2017 je spoločnosť najväčším výrobcom pneumatík na svete.

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #pneumatiky #Bridgestone