Slovenská IT firma sa rozhodla podporiť podnikateľov v kríze

Webglobe - Yegon reaguje na zhoršenú podnikateľskú situáciu v krajine a podporuje online biznis podnikateľov produktami zadarmo.

24.11.2020 18:17
webglobe bannery 4ku3
debata

Domény, hosting a ďalšie produkty sú prvým krokom začínajúcich podnikateľov v online priestore, alebo krízovým u tých podnikateľov, ktorí musia svoje podnikanie preniesť do digitálu. ​„Ako poskytovateľ domén a hostingu Webglobe – Yegon sme sa rozhodli práve týmto biznis sfére pomôcť, keďže množstvo našich klientov sú práve začínajúci podnikatelia, dobre teda poznáme ich aktuálne problémy spôsobené krízou“​, vysvetľuje Igor Strečko, CEO WY Group – skupiny firiem, do ktorej patrí Webglobe – Yegon.

Inicitatíva s názvom www.otociteto.sk nie je žiadna krátkodobá akcia, potrvá počas celej krízy a môže sa do nej zapojiť neobmedzený počet podnikateľov. Či už začínajúcich, alebo tých, ktorí musia svoj biznis preniesť do digitálneho prostredia. Aktivita prebieha dokonca v dvoch krajinách, pomoc podnikateľom beží aj v susednom Česku, kde bude produkty zadarmo poskytovať česká sesterská značka Domena.cz.

„Vyzývame podnikateľov aby sa v tejto ťažkej dobe nevzdávali a dôverovali možnostiam online prostredia. Veríme, že aj s našou malou pomocou túto ťažkú situáciu spolu otočíme“,​ povzbudzuje Igor Strečko.

Projekt nájdete na adrese www.otociteto.sk a www.otociteto.cz.

debata chyba
Viac na túto tému: #firmy #IT #IT biznis #web hosting #podpora pre firmy