Terno spúšťa nové logistické centrum

Za uplynulých desať mesiacov sa podarilo spoločnosti Terno real estate výrazne expandovať. Vzhľadom na to vznikla potreba navýšenia skladovej kapacity, čo vyústilo do spustenia prevádzky nového logistického centra v Ivanke pri Dunaji.

28.09.2020 13:10
Terno - otvorenie logistického centra Foto:
Nove logistické centrum terna sa rozkladá na ploche takmer šesťtisíc metrov.
debata

Zväčšenie priestorov skladu zvýši skladovaciu kapacitu o 50 %. Pre predajne Terno a KRAJ to bude znamenať lepšiu dostupnosť tovaru pre zákazníkov. Jeho distribúcia tak bude prebiehať na dennej baze.

Celková plocha nového distribučného centra je 5 976 m2, čo predstavuje kapacitu približne 6 000 europaliet. Samozrejmosťou sú kancelárske a úžitkové priestory, ktoré sa rozprestierajú na ploche 456 m2. Ide o takzvaný suchý sklad, kde sa držia prevažne trvanlivé potraviny.

Z distribučného skladu v logistickom centre v Ivanke pri Dunaji sa zásobujú všetky predajne spoločnosti, teda sieť obchodov Terno a KRAJ. „Toto je jeden z dôležitých krokov na našej ceste k celoštátne fungujúcemu reťazcu. V nových moderných skladových priestoroch sme pripravení zvládnuť nielen organický, ale aj akvizičný rast,“ uviedol riaditeľ spoločnosti Stanislav Čajka.

Slávnostné otvorenie nového skladu sa konalo 28. septembra za prítomnosti vedenia spoločnosti. Zásobovanie predajní Terno a KRAJ trvanlivými potravinami sa bude od tohto dňa zabezpečovať už len z Ivanky pri Dunaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #logistické centrum #Terno