Východoslovenská energetika opäť otvorila svoje zákaznícke centrá, fungujú v obmedzenom režime

Východoslovenská energetika (VSE) v uplynulých dňoch opäť otvorila svoje zákaznícke centrá, fungujú v obmedzenom režime. TASR o tom za VSE Holding informovala Katarína Šulíková.

11.03.2021 10:01
debata (2)

Zákaznícke centrá sú otvorené od 8.00 do 12.00 h každý deň od pondelka do piatka. Pre on-line rezervácie sú k dispozícii do 16.00 h. Zákaznícke centrá v Bardejove a Trebišove sú otvorené iba pre on-line rezervácie.

VSE podľa vlastných slov prijala potrebné opatrenia, aby ochránila zákazníkov i zamestnancov pred možným šírením ochorenia COVID-19. Vstup do zákazníckych centier je možný s prekrytím horných dýchacích ciest respirátorom FFP2 a zákazník dáva k nahliadnutiu negatívny test na ochorenie COVID-19, nie starší ako sedem dní. Obmedzený je aj maximálny počet osôb v ich priestoroch.

„VSE zákazníkom v záujme ochrany a pohodlia odporúča naďalej využívať on-line služby, predovšetkým on-line chat na web stránke vse.sk a e-mailovú komunikáciu na adrese info@vse.sk,“ uvádza s tým, že zákazníci si aj takto vedia vybaviť všetky svoje požiadavky spojené s úhradou faktúry, prepisom elektriny a podobne.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Východoslovenská energetika #koronavírus